KariHls

Psykiatriaan liittyviä tekstiviestejä

Etelä-Saimaan estareilla (tekstiviestipalstalla) julkaistuja psykiatriaan liittyviä tekstiviestejä

 

Kristinuskolla on vapahtaja, joka armahtaa. Suomen valtiolla on presidentti, joka armahtaa. Psykiatriasta armahtaja kuitenkin puuttuu, eli psykiatria pitäisikin välittömästi lakkauttaa armottoman luonteensa vuoksi, koska psykiatriassa ihminen ei vapaudu edes kuollessaan, vaan vasta 10 vuotta kuolemansa jälkeen. Julkaistu Etelä-Saimaan estareilla 29.1.2013.

 

Psykiatria on valtiollisena rangaistusmuotona kaikkein julmin, koska sillä pyritään tietoisesti ja harkitusti viemään monilta kansalaisaktivisteilta uskottavuus. Julkaistu esrareilla 31.1.2013.

 

Kuinka on mahdollista, että vaikka psykiatrit erehtyvät ihmisinä päivittäin, niin he voivat kuitenkin halutessaan kieltää erehdyksensä muuttumalla psykiatreiksi? Siis ovatko psykiatrit itse syyntakeettomia, niin halutessaan? Julkaistu estareilla 5.2.2013.

 

Psykiatrinen ”diagnosointi” kaikkine lääkityksineen on henkiseen kastraatioon pyrkimistä, eli pyrkimystä nitistää ja latistaa ihmisen luonne ja persoona olemattomaksi. Fyysisellä puolella kastraatio tarkoittaa munatonta miestä. Julkaistu estareilla 8.2.2013.

 

Norjalaisen joukkosurmaajan Andreas Breivikin tapaus osoittaa sataprosenttisen täydellisesti, ettei psykiatrisilla lausunnoilla pitäisi enää koskaan olla tässä maailmassa minkäänlaista juridista tai inhimillistä totuusarvoa. Julkaistu estareilla 9.2.2013.

 

Psykiatria synnyttää ja aiheuttaa terveesti elämään reagoiviin ihmisiin omilla valheellisilla diagnooseillaan henkisiä kasvaimia. Jokainen meistä tietää mitä syöpä tekee pahimmillaan fyysiselle olemuksellemme. Julkaistu estareilla 26.5.2013.

 

Jussi Halla-Ahomaisesti voi hyvin todeta myös sen, että "taivaallisen totuuden puutteesta johtuen” myös psykiatriaa tullaan näillä näkymin syyttämään jo lähiaikoina oikeiden ihmisten mielettömistä väärennöksistä. Julkaistu estareilla 25.8.2013.

 

Hermomyrkkynä tunnetun sariinikaasun vaikutukset ovat samankaltaisia kuin psykiatriassa käytettyjen neuroleptien. Kummatkin vaikuttavat välittäjäaineisiin ja keskushermostoon ja tuhoavat näin ihmisten normaaleita elintoimintoja. Ehkäpä kansainvälisen yhteisön pitäisi tuhota Syyrian kemiallisten aseiden lisäksi myös kaikki psykiatriset kemikaalit ja valmisteet ihmisiä tuhoavina ja vammauttavina myrkkyinä. Julkaistu Etelä-Saimaan estareilla 18.10.2013.

 

Psykiatrisilla käsitteillä ei ole mitään tekemistä itse lääketieteellisen todellisuuden kanssa, vaan ne perustuvat pelkästään uskomukselliseen mielivaltaan. Uskomuksellinen mielivalta on yhtä kuin perusteeton tuomiovalta, jonka vuoksi psykiatriset käsitteet muuttuvat myös todellisuudessa psykiatrisiksi rangaistuksiksi. Julkaistu estareilla 23.10.2013.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat